BPS Forum

Forum spedycji Black Pearl Spedition w grze CargoTycoon.pl

Nie jesteś zalogowany na forum.

#1 2015-02-11 18:49:24

Cracen
Administrator
Liczba postów: 3
Windows 7Chrome 40.0.2214.111

Jak najlepiej zaczynać grę ?

Jest wiele szkół . Jedna z nich to metoda prób i błędów a bardziej błędów jakie młodzi gracze popełniają przy starcie w Cargo Tycoon a między innymi jest to że nie czytamy POMOC-y ze względów prostych ;p (bo nam się nie chce) a dzięki temu dużo zyskamy czasu bo będziemy wiedzieli co gdzie i z czym co się je .
Otóż moja przygoda wyglądała w ten sposób że zaczynałem od kontenera , bo jest najtańszy , następnie stopniowo kupowałem małe zestawy
#Zlecenia z gwiazdką i budziki- są to zlecenia dla początkujących graczy , zlecenia z gwiazdką jak i budziki są dużo więcej płatne
PG (nie sprzedawałem kontenerów ze względu na zlecenia z gwiazdką i budziki).
#kolejny błąd to budowanie niewiadomej ilości garaży, NIE stawiajcie garaży póki obstawa garażu nie zacznie zarabiać na kolejny garaż, średnio jest to minimum 15-20 zestawów , wtedy taka obstawa zarabia nam kolejny garaż i tak lecimy aż zaczniemy zarabiać krocie
# licytacje- to jest super sprawa bo można wyrwać w miarę dobry samochód za grosze (o ile gracze nam pozwolą go kupić ) pamiętajmy że do licytacji przystąpić można : gracze, którzy mają poniżej 1 mln zł i Nie można mieć więcej niż 500 000 zł zadłużenia w banku.
# grę trzeba polubić, i mieć chęci i cierpliwość bo trochę czasu trzeba aby być w pierwszej 10 [dblpt]P
# Na początku nie radzę kupować zestawów u Dealera, wzgląd oczywisty dlaczego ;p
# chcąc szybko zdobyć próg 10% czyli 2g  Targajcie ładunki małe z małą odległością, tym sposobem nabijamy sobie rep.

Użytkowników czytających ten temat: 0, gości: 1
[Bot] ClaudeBot

Stopka

Forum oparte na FluxBB

Darmowe Forum